7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRAADPFL Craiova se apucă de sculptat

RAADPFL Craiova se apucă de sculptat

RRADPFL, regia care administrează domeniul public al Craiovei îşi lărgeşte aria de activitate. Pe lângă atribuţiile care i-au fost date prin gestiune directă, Regia se apucă de făcut măsuţe, mori de vânt, bănci sculptate, figurine din basme, bărci.

Operatorul R.A.A.D.P.F.L. Craiova solicită Primăriei modificarea Caietului de Sarcini privind montarea şi întreţinerea mobilierului stradal. Aceasta datorită noilor lucrări pe care operatorul va trebui să le execute pe domeniul public. Respectiv RAADPFL se apucă de confecţionat bănci de agrement din lemn sculptat pentru parcuri, grădini, peluze.

Foișor
Foișor

De asemenea va mai confecţiona mese din lemn sculptat şi figurine sau personaje din basme ori desene animate. fecţionat şi reparat pontoane ambientale de promenade
Regia îşi va dovedi creativitatea din plin, din moment ce va confecţiona pavilioane rustice, căsuţe pentru copii, bărcuţe, mori de apă sau vânt, poduri. Toate vor fi montate în parcurile orașului sau în diverse locuri pe domeniul public.

Grătare și gabioane

Grătare în parcul de la Hanul Doctorului
Grătare în parcul de la Hanul Doctorului

Operatorul nu se opreşte aici. Va confecţionat şi reparat grătare pentru picnic. În plus, va confecţiona şi monta gabioane ( împrejmuiri din plasă de sârmă şi pietre). Acestea sunt folosite la stabilizarea solului, dar şi ca împrejmuire.
Trebuie precizat că RAADPFL face astfel de lucrări de ceva timp. Şi un exemplu în acest sens este mobilierul care a apărut în Parcul de la Hanul Doctorului, dar şi în alte zone ale oraşului-foişoarele din cartierele Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS