28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSchimbări de șefi în carierele miniere din CEO

Schimbări de șefi în carierele miniere din CEO

Directoratul Complexului Energetic Oltenia(CEO) a aprobat schimbarea din funcție a tuturor șefilor de cariere miniere. Este vorba de șefii de carieră, directorii de exploatări miniere de carieră, respectiv conducerea Direcției Miniere.

Noii șefi de carieră sunt:

Florentin Gheorghescu(Cariera Roșiuța), Romeo Petrișor(Cariera Lupoaia), Dorin Dancău(Cariera Jilț Sud), Ion Pecingină(Cariera Jilț Nord), Cosmin Trufelea(Cariera Roșia), Nicolae Borugă(Cariera Pinoasa), Iustin Ioniță(Cariera Tismana) și Gabriel Nanu(Cariera Peșteana).

Totodată, au fost desființate Exploatările Miniere de Carieră. Astfel, directorul EMC Roșia – Rovinari, Iustin Ioniță, a devenit șef de carieră; directorul EMC Motru, Mihail Dafinoiu, va fi adjunct la Direcția Minieră, iar Cosmin Ceaușescu, directorul EMC Jilț, va ocupa un post de inginer șef mecanic la Cariera Jilț Sud.

De asemenea, directorul tehnic Ion Paraschivu a fost înlocuit cu inginerul Ion Bălășoiu. Paraschivu va conduce Unitatea de reparații din Rovinari. Gheorghe Dobrițanu, directorul Direcției Miniere, a fost înlocuit cu inginerul Ion Dobrițoiu. De precizat că Gheorghe Dobrițanu va deveni șef la Producție, în Direcția Minieră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS