14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn nou caz de COVID-19 la Primăria din Cluj-Napoca

Un nou caz de COVID-19 la Primăria din Cluj-Napoca

Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat în Primăria Cluj-Napoca, după cel înregistrat în urmă cu două zile, anunță reprezentanţii instituţiei.

„În cursul zilei de ieri (miercuri – n.r.), un angajat al Primăriei Cluj-Napoca a prezentat simptome care puteau fi asimilate COVID-19 şi s-a prezentat imediat în vederea efectuării testului de specialitate în urma căruia a fost declarat pozitiv COVID-19. Angajatul se va conforma cerinţelor de specialitate stabilite de către corpul medical. În perioada următoare, Direcţia de Sănătate Publică urmează să efectueze ancheta epidemiologică, conform legii. Primăria, la fel ca şi în situaţia anterioară, va respecta cu stricteţe cerinţele anchetei epidemiologice cu privire la testări şi alte măsuri”, potrivit unui comunicat trimis de Primăria Cluj-Napoca.

Conducerea Primăriei a recomandat tuturor angajaţilor care prezintă simptome COVID-19 să efectueze testul de specialitate.

Marți, o angajată a Primăriei Cluj-Napoca a fost confirmată cu noul coronavirus, în urma testului COVID-19 pe care l-a făcut înainte de a pleca în concediu în străinătate. Aceasta nu are simptome.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS