10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevii de 10, premiați de autoritățile din Târgu Jiu

Elevii de 10, premiați de autoritățile din Târgu Jiu

Elevii de 10 la Bacalareat și Evaluarea Națională vor fi premiați de către autoritățile locale din Târgu Jiu. Ca în fiecare an, edilii au prevăzut în buget o sumă pentru încurajarea performanței în învățământ.

A fost pregătit un proiect de hotărâre pentru următoarea ședință a Consiliului Local, propunere care îi are în vedere pe copiii merituoși ai orașului. Astfel, toți cei care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat vor primi, din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu, câte 5.000 de lei.

Elevii care vor fi premiați sunt:

Popescu Mateea Maria, Tirca Andrada, Popeanga Mihnea Stefan (toți de la Colegiul Național”Tudor Vladimirescu”) și Andrei Mihaela (Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”) au obținut media 10 la Bacalaureat.
Neguti Roberta Mihaela, Andronie Bianca Teodora (Colegiul Național „Spiru Haret”), Buleauca Darius Andrei (Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”), Cirstoc Bianca Daniela (Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu”), Popeanga Ioana Miruna (Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”)și Zanfir Bianca (Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”), au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS