6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateComplexul sportiv de la SE Ișalnița, scos din nou la vânzare

Complexul sportiv de la SE Ișalnița, scos din nou la vânzare

Complexul sportiv de la Sucursala Electrocetrale Ișalnița, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, va fi scos din nou la vânzare.

Administrația companiei a încercat în mai multe rânduri în ultimii doi ani să vândă baza sportivă care se află în dotarea Termocentralei Ișalnița. Este nevoie de un mandat din partea reprezentantului acționarului principal, respectiv Ministerul Economiei, pentru ca în Adunarea Generală a Acționarilor să fie aprobată din nou scoaterea la vânzare a activului SE Ișalnița.

Complexul Sportiv nu mai este folosit de către sucursală. În trecut, angajații practicau activități sportive pe terenul respectiv. Valoarea contabilă a vestiarelor și a terenului este de până în 700.000 de lei.

Baza sportivă pentru salariații Sucursalei Electrocentrale Ișalnița va fi scoasă din nou la vânzare, în speranța că va fi găsit un cumpărător care să o preia și să o pună în valoare sau să construiască ceva pe terenul respectiv.

CEO mai are active care nu au legătură cu producția de energie

Complexul Energetic Oltenia mai are în administrare o serie de obiective care nu au legătură cu activitatea de bază, adică producerea de energie electrică. Este vorba de hostelul „Maiami“ din Târgu Jiu, hotelul din Turceni, hotelul „Mina“ din Rânca, un hotel și baza de tratament din Stațiunea balneoclimaterică de la Săcelu.

Șefii companiei au încercat în ultimii doi ani să concesioneze hostelul „Maiami“, situat în centrul municipiului Târgu Jiu. Unitatea de cazare este una dintre cele mai bine amplasate din oraș, respectiv pe Calea Eroilor. Din motive necunoscute, s-a renunțat la concesionarea activului respectiv. În această perioadă, CEO a comandat o evaluare la cantina pe care o deține la Săcelu, pentru a se stabili în ce fel poate fi valorificată.

Hotelul și baza de tratament sunt în continuare închise. Actuala conducere a CEO a anunțat că principala menire a companiei este producerea de energie electrică și nu turismul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS