10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCEO evaluează cât costă redeschiderea bazinelor de la Săcelu

CEO evaluează cât costă redeschiderea bazinelor de la Săcelu

Baza de Tratament de la Săcelu, Gorj, și bazinele în aer liber nu sunt deschise publicului.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a anunțat că punerea la punct a bazinelor cu plajă de la Săcelu a fost întârziată de pandemia de coronavirus. Întârzierea a fost una foarte mare, având în vedere că în anii trecuți Baza de tratament se deschidea încă din luna mai.

Așadar, s-a trecut de jumătatea sezonului și turiștii nu știu când va fi redeschisă plaja de la Săcelu cu bazinele în care se află apa cu proprietăți curative. Baza de la Săcelu este deținută de Complexul Energetic Oltenia. Potrivit lui Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a fost solicitată o evaluare pentru a se stabili care este suma necesară pentru investițiile minime în vederea deschiderii obiectivului.

„Am solicitat o evaluare, să vedem care este suma necesară pentru investițiile minime, să o redeschidem. Este destul de târziu. Nu a mai rămas mult timp din sezon. Trebuie îndeplinite și condițiile de distanțare și de igienizare pentru a preveni răspândirea coronavirusului”, a declarat Daniel Burlan, managerul Complexului Energetic Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS