24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA doua ediție a Festivalului de artă urbană Strad’Art

A doua ediție a Festivalului de artă urbană Strad’Art

A doua ediție a Festivalului de artă urbană Strad’Art se desfășoară între 20 și 26 iulie, în orașul Târgu Jiu.

Potrivit organizatorilor, misiunea de anul acesta a festivalului este de a continua explorarea, descoperirea sau redescoperirea mediului urban, prin intervenții artistice, acțiuni și experiențe urbane diferite, care vor transforma orașul nostru într-un oraș avangardist, participativ, colorat, amabil și deschis din punct de vedere cultural și social.

Epicentrul zonei de intervenție artistică este Cartierul Lotrului, unde ne propunem dinamizarea acestuia prin intermediul artei urbane. Interacțiunea cu cartierul este atât la nivel artistic, prin realizarea unor picturi murale, cât și la nivel social, prin interacțiunea artiștilor cu locuitorii cartierului, dar și cu vizitatorii, pe toată durata festivalului.

Intervențiile artistice vor fi realizate de: Alin Mihail, ATOMA, Bogdan Cazacincu, Cristian Scutaru, Denisa Pasere, HarceaPacea, Ionut Popescu, John.S, Kaps Crew, Pisica Pătrată și Răzvan Răucescu. Tema propusă de Strad’Art în ediția de anul acesta a festivalui, este „Solidaritatea“. Evenimentul este finanţat de Primăria Municipiului Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS