11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePSD nu va vota în Parlament Legea privind carantinarea

PSD nu va vota în Parlament Legea privind carantinarea

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat luni că PSD blochează votarea în Senat a proiectului de lege care ar permite carantinarea și izolarea individuală a bolnavilor și suspecților de infectare cu COVID-19.

”Nu se va vota legea în Senat până când premierul și ministrul Sănătății nu vor veni să lămurească toate aspectele în discuție”, a spus Ciolacu.

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunțat într-o conferință de presă că partidul pe care-l conduce nu va vota în Parlament proiectul de lege privind carantinarea până când premierul ludovic orban și ministrul Sănătății nelu Tătaru nu vor veni în fața parlamentrilor cu explicații despre acest proiect legislativ.

Nu a venit nici un om politic din PNL să susțină această lege. Raed Arafat nu e membru de partid. Pur și simplu el a venit și ne-a prezentat punctul de vedere ca specialist.
Legea, cum a fost înaintată de guvern, nu a avut avizul Ministerul Justiției. Ea trebuie să aibă acest aviz.
Nu se va vota legea în Senat până când premierul și ministrul Sănătății nu vor veni să lămurească toate aspectele în discuție. Am vorbit cu colegii mei în CEX. Am o dezamăgire personală față de președintele Iohannis. M-aș fi așteptat să cheme toate partidele din Parlament și să fi avut o discuție aplicată. Această sustragere din spațiul public a președintelui și premierului e nepermisă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS