12.9 C
Craiova
miercuri, 28 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate PSD nu va vota în Parlament Legea privind carantinarea

PSD nu va vota în Parlament Legea privind carantinarea

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat luni că PSD blochează votarea în Senat a proiectului de lege care ar permite carantinarea și izolarea individuală a bolnavilor și suspecților de infectare cu COVID-19.

”Nu se va vota legea în Senat până când premierul și ministrul Sănătății nu vor veni să lămurească toate aspectele în discuție”, a spus Ciolacu.

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunțat într-o conferință de presă că partidul pe care-l conduce nu va vota în Parlament proiectul de lege privind carantinarea până când premierul ludovic orban și ministrul Sănătății nelu Tătaru nu vor veni în fața parlamentrilor cu explicații despre acest proiect legislativ.

Nu a venit nici un om politic din PNL să susțină această lege. Raed Arafat nu e membru de partid. Pur și simplu el a venit și ne-a prezentat punctul de vedere ca specialist.
Legea, cum a fost înaintată de guvern, nu a avut avizul Ministerul Justiției. Ea trebuie să aibă acest aviz.
Nu se va vota legea în Senat până când premierul și ministrul Sănătății nu vor veni să lămurească toate aspectele în discuție. Am vorbit cu colegii mei în CEX. Am o dezamăgire personală față de președintele Iohannis. M-aș fi așteptat să cheme toate partidele din Parlament și să fi avut o discuție aplicată. Această sustragere din spațiul public a președintelui și premierului e nepermisă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Acţiune pentru siguranţa transporturilor feroviare

Polițiștii de la transporturi  desfășoară o acțiune...

ȘTIRI GdS

Un băiețel de doar patru luni, cea mai tânără...

Cea mai tânără victimă a COVID-19 din România este un băiețel de doar patru luni, internat la Sibiu. Copilul avea mai multe...

Piațetă denumită după Regina Maria, inaugurată în capitala Tunisiei

O piațetă denumită după Regina Maria a României a fost inaugurată ieri, în Tunis, capitala Tunisiei. O premieră pentru întreg continentul african,...

36.815 de teste, efectuate în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategicăână la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.133.809 de teste. Dintre acestea, 36.815 au fost efectuate...

107 decese și 861 de pacienți în ATI, în...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 6.681 de  persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Record de infectări – 5343 de oameni infectați

Până astăzi, 28 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 222.559 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Nurcile din mai multe ferme din Danemarca, infectate cu...

În fermele de nurci din Danemarca s-a declanşat alerta în ultimele luni. Multe animale au fost infectate cu noul coronavirus. Crescătorii nu...