6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat înecat în Prut după ce ar fi intrat în râu să-şi scoată calul şi căruţa

Bărbat înecat în Prut după ce ar fi intrat în râu să-şi scoată calul şi căruţa

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Cârja a murit înecat în râul Prut, în apele căruia ar fi intrat să-şi salveze calul şi să scoată căruţa.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Vaslui, poliţiştii au fost sesizaţi de colegii de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră cu privire la faptul că în timp ce patrulau pe raza satului Cârja au văzut în apele râului Prut un cal şi o căruţă, la faţa locului fiind găsit după mai multe ore şi cadavrul bărbatului.

„Am primit o sesizare din partea poliţiştilor de frontieră cu privire la faptul că au văzut în apele râului Prut o căruţă şi un cal. La faţa locului s-au deplasat colegii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, care au găsit în apropiere o pereche de încălţări. Au fost solicitaţi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care au găsit după câteva ore cadavrul unui bărbat, identificat ulterior ca fiind un tânăr de 36 de ani din localitatea Cârja”, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Stavăr.

A fost dispusă efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului, în cauză fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS