11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAvertizare de călătorie în Austria în contextul COVID-19

Avertizare de călătorie în Austria în contextul COVID-19

Austria emite avertizări de călătorie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. Guvernul de la Viena a invocat o înrăutăţire a situaţiei legate de COVID-19 în aceste ţări, potrivit Ambasada Austriei la București.

Orice persoană care soseşte, începând din 9 iulie, din cele trei state trebuie să fie plasată timp de două săptămâni în carantină/izolare sau sau să prezinte rezultatul negativ al unui TEST COVID (PCR RT), nu mai vechi de 4 zile.

De asemenea, vor fi suplimentate măsurile de control la frontierele Austriei cu Ungaria şi Slovenia, au adăugat cei doi demnitari.

Urmare a recentelor evoluții privind COVID-19, Ambasada Austriei a reluat, deocamdată cu restricţii severe, activitatea privind regimul de vize. Programul cu publicul pentru viză şi alte activități consulare presupune o programare  scrisa sau telefonică prealabilă.

Vizitatori au acces în cladire doar individual sau împreună cu membri de familie sau persoane care locuiesc împreună. Purtarea măştii este obligatorie. Vă mulțimim pentru înțelegere și vă stăm în continuare la dispoziție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS