17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘofer fără permis, descoperit după un accident provocat de un alt șofer

Șofer fără permis, descoperit după un accident provocat de un alt șofer

Două mașini au fost avariate ieri în urma unui accident rutier provocat de un tânăr de 23 de ani, pe o stradă din Ghercești, care nu a respectat distanța corespunzătoare față de mașina din față. În urma evenimentului polițiștii au depistat că șoferul lovit, un bărbat de 41 de ani din Craiova, avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Băilești, care conducea un autoturism pe DJ 643 F, pe raza comunei Ghercești, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de un autoturism condus de un bărbat, de 41 ani, din Craiova, care circula în fața sa, în aceeași direcție, și l-a lovit din spate rezultând avarierea ambelor autoturisme.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul de 41 de ani,  are dreptul de a conduce vehicule suspendat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulaţiei rutiere.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS