16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSalvamontiștii gorjeni au beneficiat de asistența unui elicopter pentru a marca traseele montane

Salvamontiștii gorjeni au beneficiat de asistența unui elicopter pentru a marca traseele montane

Salvamontiștii gorjeni au beneficiat de asistență specială la activitățile de marcare a traseelor.

Este vorba de un elicopter utilitar, care a transportat materialele necesare pentru marcarea unor trasee în munții Cernei și Godeanu.

„Salvamont România aduce cele mai sincere felicitări tuturor celor care fac parte din frumoasa familie a Inspectoratului General pentru Aviație, oameni de un înalt profesionalism alături de care ne-am simțit în siguranță, fie că a fost vorba de pregătire, recunoașterea zonei, transport de materiale de marcaj, amplasări de refugii sau, pentru menirea noastră principală, salvarea de vieți omenești.

Felicitări echipajului care a fost alături de salvamontiștii gorjeni și Asociația Montană Carpați în acțiunea de transport a peste 3.000 de kilograme de materiale pentru marcaj în munții Cernei și Godeanu. Cdor Cârstoiu Traian -comandant de echipaj, Cdor Ion Dan – copilot, M.m. Ciurcanu Daniel – tehnician de bord, M.m. Ion Sorin – operator de bord, Lt. Popa Florin – operator căutare, salvare-evacuare, Plt.adj. Dincă Valentin – operator căutare, salvare-evacuare“, potrivit Salvamont România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS