10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLoteria Română lansează noi ediţii ale lozurilor ''Lozul Vacanţei'' şi ''Lozul Mirilor''

Loteria Română lansează noi ediţii ale lozurilor ”Lozul Vacanţei” şi ”Lozul Mirilor”

Loteria Română lansează noi ediții ale două lozuri îndrăgite: „Lozul vacanței” și „Lozul Mirilor”, produse cu câştiguri în valoare totală de peste 3,7 milioane de lei, respectiv 1,8 milioane de lei, informează vineri compania.

Potrivit comunicatului, „Lozul Vacanţei” a ajuns la ediţia a VI-a şi oferă peste 600.000 de câştiguri în valoare totală de peste 3,7 milioane lei.

Jucătorii care aleg să-şi încerce norocul cu acest loz au şansa să câştige unul dintre cele două autoturisme puse în joc de Loteria Română pentru această nouă ediţie „Lozul Vacanţei”.

Loteria Română menţionează că pune la bătaie pentru cea de-a şasea ediţie „Lozul Vacanţei” – 603.692 de premii, în valoare totală de 3,72 milioane de lei. Cu numai 3 lei, preţul unui astfel de loz, jucătorii au şansa să câştige unul dintre cele două autoturisme puse în joc de Loteria Română şi numeroase premii a căror valoare porneşte de la 3 lei şi continuă cu 5 lei, 15 lei, 50 de lei, 100 de lei, 1.000 de lei şi 10.000 de lei.

Lozul Mirilor” a ajuns la ediţia a VII-a. Pentru această nouă ediţie, Loteria Română a pus în joc 315.104 premii în valoare totală de 1,86 milioane de lei. Scara de câştiguri cuprinde premii în bani cu valori care încep de la preţul lozului, 3 lei şi continuă cu 6 lei, 10 lei, 100 de lei, 500 de lei, 5.000 de lei, cele mai mari premii care pot fi câştigate fiind în valoare de 20.000 de lei fiecare.

„Produsele Loteriei Române aduc jucătorilor bucuria de a-şi încerca norocul în fiecare zi, pentru câştigarea unor premii deosebite, indiferent care dintre produsele loteristice este jocul lor preferat”, se menţionează în comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS