17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul care s-a dat drept Robert de Niro, prins cu o sacoșă de droguri

Bărbatul care s-a dat drept Robert de Niro, prins cu o sacoșă de droguri

Un bărbat din Iași care a făcut închisoare după ce a încercat să obțină credite bancare cu un buletin falsificat cu numele și fotografia actorului Robert de Niro a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o cantitate impresionantă de droguri.

”Robert de Niro” de Iași, pe numele său real Sorin Bulgaru, a fost prins luni seara în flagrant în timp ce încerca să vândă aproape 1.400 de comprimate ecstasy, scrie Ziarul de Iași.

În anul 2011, Sorin Bulgaru, alias “Robert de Niro”, fusese condamnat la 9 ani de închisoare pentru fals, uz de fals şi înşelăciune deoarece că împreună cu un alt “amic” au falsificat o carte de identitate pentru a face credite bancare.

Cei doi au imprimat fotografia actorului Robert de Niro pe o carte de identitate, iar angajaţii multor bănci nu şi-au dat seama de situaţia hilară, mai ales că adresa de domiciliu a actorului figura în cimitirul Eternitatea din Iaşi, inclusiv parcela, iar în dreptul părinţilor erau trecuţi Madona şi Anthony.

Printre altele, cei doi convingeau oameni nevoiaşi să meargă la bancă pentru a solicita diverse împrumuturi, prejudiciul total identificat de oamenii legii la momentul respectiv fiind de aproximativ 60.000 de euro. Ieri, Sorin Bulgaru a fost prezentat judecătorilor, iar aceştia au decis să îl aresteze pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS