27.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Weekend prelungit de Rusalii: Trafic aglomerat spre mare și munte

Weekend prelungit de Rusalii: Trafic aglomerat spre mare și munte

Weekend-ul prelungit de Rusalii deja începe să producă efecte în trafic. Poliția Română a anunțat în această dimineață trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui, dar și spre Brașov.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a tranmis sâmbătă dimineață că valorile de trafic sunt în creștere pe Autostrada Soarelui, A 2 București – Constanța, pe sensul către litoral, unde se circulă în coloană de la kilometrul 24 la 27, către zona lucrărilor la carosabil, unde traficul se desfășoară doar pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Pentru evitarea aglomerației și a zonelor de lucrări de pe autostradă, autoritățile precizează că poate fi folosită ca rută alternativă DN 3 București – Fundulea – Lehliu Gară, continuare pe DN 3A către Drajna, unde se poate reintra pe autostrada A2 spre Constanța.  

Recent, INFOTRAFIC IGPR a transmis și că traficul rutier s-a intensificat pe sensul de urcare al DN 1 Ploiești – Brașov, astfel că se circulă în condiții de aglomerație la intrarea în localitatea  Comarnic, județul Prahova, între kilometrii 102 și 106.

Pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei se înregistrează valori normale de trafic, polițiștii acționând în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea circulației.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O mie de saci cu peturi, scoși din lacul...

Peste o mie de peturi și alte...

ȘTIRI GdS

O mie de saci cu peturi, scoși din lacul...

Peste o mie de peturi și alte deșeuri au fost scoși sâmbătă din lacul de acumulare de la Vădeni, din Târgu-Jiu.

Senatul amână legea privind carantina și izolarea

Senatorii amână o decizie în privința proiectului de lege privind carantina și izolarea, inițiat de guvern și adoptat cu modificări de deputați....

O femeie din Craiova, la un pas de moarte

Un bărbat de 76 de ani a murit după ce a fost lovit cu mașina de un tanar de 19 ani, din...

Bundesliga va debuta la jumătatea lunii septembrie

Noua ediţie a Bundesligii va debuta pe 18 septembrie 2020 şi se va încheia pe 22 mai 2021, potrivit calendarului publicat vineri...

MotoGP: A fost anulat Marele Premiu al Americilor

Marele Premiu al Americilor la MotoGP a fost anulat oficial. Anunțul a fost făcut vineri de către Federaţia Internaţională de Motociclism.

Orban: Cluburile ar putea fi închise după ora 22.00.

Cluburile ar putea fi închise după ora 22.00 dacă nu se respectă regulile de protecție sanitară, a declarat sâmbătă, premierul Ludovic Orban,...