10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBoris Johnson, ținta ironiilor din cauza ”interdicției la sex” impusă pe fondul epidemiei de coronavirus

Boris Johnson, ținta ironiilor din cauza ”interdicției la sex” impusă pe fondul epidemiei de coronavirus

Guvernul condus de Boris Johnson a devenit marți ținta unei avalanșe de ironii din cauza unor noi reguli impuse pe fondul epidemiei de coronavirus, descrise de presa tabloidă drept interdicție la sex, relatează Reuters.

Oficialii spun că interdicția are ca scop doar asigurarea siguranței oamenilor, potrivit The Sun.

Regulile privind prevenirea răspândirii coronavirusului au fost amendate luni în sensul în care o persoană nu are voie să participe la reuniuni care au loc în spații închise, publice sau private. Presa britanică tabloidă a etichetat măsura ca fiind o interdicție la sex.

„Măsura nu are alt scop decât acela de a ne asigura că oamenii nu stau în afara casei în timpul nopții”, a declarat ministrul adjunct al locuințelor Simon Clarke, la postul de radio LBC, întrebat în legătură cu această interdicție.

Întrebat dacă, în schimb, cuplurile au voie să facă sex în aer liber, Clarke a chicotit. „Este adevărat că riscurile de transmitere a coronaviruslui sunt mult mai mici în aer liber decât în spațiile închise, dar, evident, nu încurajăm oamenii să facă așa ceva afară acum sau în orice alte circumstanțe”, a declarat el.

Britanicii au luat cu asalt Twitter-ul pentru a face glume la adresa guvernului, folosind hashtagul #sexban. Oamenii comentează situația, remarcând că este absurd să nu poți face sex acasă, unii nu se feresc să folosească termeni licențioși la adresa guvernului britanic, în timp ce alții sunt curioși cum ar putea fi sancționată încălcarea acestei noi reguli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS