18.6 C
Craiova
duminică, 25 iulie, 2021
Știri de ultima orăActualitatePSD amenință guvernul Orban cu o nouă moțiune de cenzură

PSD amenință guvernul Orban cu o nouă moțiune de cenzură

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat duminică, într-o conferinșă de presă, ca partidul său va depune o nouă moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban dacă acesta nu va dubla alocațiile pentru copii și nu va mări pensiile.

Romașcanu a făcut referire și la poza cu ”petrecerea” de la Guvern și la amenda plătită de Orban si de miniștri ai cabinetului pentru că nu purtau mască și s-a fumat în interiorul clădirii.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD a atacat guvernul pentru lipsă de eficiență vorbind ironic despre faptul că Romarm nu a vândut nicio mască până acum, așa cum a promis Guvernul.

”Romarm a produs o singură mască, aceia pe care a purtat-o în direct la tv premierul Orban. A fost cea mai scumpă mască din lume fiindcă în Roarm s-a investit 1 milion de euro și nu s-a livrat nimic”, a acuzat Romașcanu.

Romarm este o companie a statului din industria de apărare. Guvernul s-a gândit că ar fi bine să își extindă obiectul de activitate prin producerea de măști de protecție, pentru a nu mai depinde de importurile din China. În urmă cu o lună, Guvernul anunța că Romarm a început producția. Dar totul a durat foarte puțin, deoarece utilajul de producere s-a stricat încă din primele zile. Acel utilaj în valoare de 1 milion de dolari a fost importat din China.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Zeci de mii de brazilieni cer demiterea președintelui Bolsonaro

Zeci de mii de brazilieni au ieşit sâmbătă în...

ȘTIRI GdS