16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePSD amenință guvernul Orban cu o nouă moțiune de cenzură

PSD amenință guvernul Orban cu o nouă moțiune de cenzură

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat duminică, într-o conferinșă de presă, ca partidul său va depune o nouă moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban dacă acesta nu va dubla alocațiile pentru copii și nu va mări pensiile.

Romașcanu a făcut referire și la poza cu ”petrecerea” de la Guvern și la amenda plătită de Orban si de miniștri ai cabinetului pentru că nu purtau mască și s-a fumat în interiorul clădirii.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD a atacat guvernul pentru lipsă de eficiență vorbind ironic despre faptul că Romarm nu a vândut nicio mască până acum, așa cum a promis Guvernul.

”Romarm a produs o singură mască, aceia pe care a purtat-o în direct la tv premierul Orban. A fost cea mai scumpă mască din lume fiindcă în Roarm s-a investit 1 milion de euro și nu s-a livrat nimic”, a acuzat Romașcanu.

Romarm este o companie a statului din industria de apărare. Guvernul s-a gândit că ar fi bine să își extindă obiectul de activitate prin producerea de măști de protecție, pentru a nu mai depinde de importurile din China. În urmă cu o lună, Guvernul anunța că Romarm a început producția. Dar totul a durat foarte puțin, deoarece utilajul de producere s-a stricat încă din primele zile. Acel utilaj în valoare de 1 milion de dolari a fost importat din China.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS