17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateModificări ale traseelor RAT Craiova de la 1 iunie

Modificări ale traseelor RAT Craiova de la 1 iunie

Începând de luni, #1iunie#RATCraiova aduce modificări la o parte din traseele mijloacelor de transport în comun, anunță pe fontul personal de Facebook Sorin Manda, directorul RAT Craiova:

🚍Conform Contractului de servicii publice încheiat cu Primăria Craiova, RAT Craiova modifică următoarele trasee de autobuze: 𝗧𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂𝗹 𝟵, 𝗧𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂𝗹 𝟮𝟬 și 𝗧𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂𝗹 𝟮𝟰.

Având în vedere dezvoltarea orașului dar și faptul că unele zone ale municipiului Craiova erau neacoperite de trasee, dar și a dezvoltării economice în zona Parcului Industrial, s-a dispus înființarea de noi stații.

9️⃣Stația nou înființată 𝑃𝑎𝑟𝑐 𝐼𝑛𝑑𝑢𝑠𝑡𝑟𝑖𝑎𝑙, de pe 𝗧𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂𝗹 𝟵, va fi disponibilă pentru plecările din capătul de linie Craiovița din intervalul 6.50-8.50 și pentru plecările din capătul de linie Metro, din intervalul 15.30 – 17.30.

2️⃣0️⃣𝗧𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂𝗹 𝟮𝟬 (𝗚𝗮𝗿𝗮̆ – 𝗣𝗮𝗿𝗰𝘂𝗹 𝗧𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶) își va schimba traseul pe porțiunea: Frații Buzești – Stadion – Spitalul nr. 1 – Strada Tabaci – Bulevardul Râului – Parc Tineretului.
Astfel, vor fi înființate 3 noi stații pentru Traseul 20: 𝑆𝑝𝑖𝑡𝑎𝑙𝑢𝑙 𝑛𝑟. 1 și 𝑆𝑡𝑟𝑎𝑑𝑎 𝑇𝑎𝑏𝑎𝑐𝑖 𝑡𝑢𝑟/𝑟𝑒𝑡𝑢𝑟.

2️⃣4️⃣𝗧𝗿𝗮𝘀𝗲𝘂𝗹 𝟮𝟰 va beneficia de 2 stații noi în cartierul Rovine – 𝘚𝘵𝘢𝘵̦𝘪𝘢 𝘛𝘶𝘥𝘰𝘳 𝘈𝘳𝘨𝘩𝘦𝘻𝘪, la intersecția străzilor Nicolae Iorga, Bucovina și Buciumului; 𝑆𝑡𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝑅𝑜𝑣𝑖𝑛𝑒 – la intersecția străzilor Nicolae Iorga și Dezrobirii. ‼La intrarea în vigoare a noului traseu 24, stația de la intersecția străzilor Dezrobirii și Traian Lalescu (Piață Rovine) va fi desființată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS