10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVIDEO Scandal și în Ialomița, după ce un bărbat beat care fugea de polițiști s-a ascuns într-o curte

VIDEO Scandal și în Ialomița, după ce un bărbat beat care fugea de polițiști s-a ascuns într-o curte

Mai mulți polițiști au intervenit luni seara la un scandal din Bărbulești, în Ialomița, după ce un bărbat care fugea de polițiști s-a ascuns într-o curte. Romii în curtea cărora a fugit șoferul au devenit violenți cu forțele de ordine: „Ce stai cu pistolul în mână?”.

Poliția Ialomița anunță că polițistii din Jilavele au vrut să oprească, în timpul unui filtru rutier, o mașină care mergea pe DN1D, din Urziceni către Bărbulești, scrie Mediafax. Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, a mărit viteza și a încercat să fugă, însă a fost prins de polițiști în comuna Bărbulești.
În urma verificărilor a reieșit ca bărbatul în vârstă de 38 de ani este din localitatea Bărcănești și nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției Urziceni și i s-a întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând să fie reținut.

De asemenea atât bărbatul, cât și o femeie care se afla în autotusim au primit o amendă totală de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.
Potrivit imaginilor publicate pe Facebook de Sindicatul Europol, șoferul s-au refugiat în curtea unor romi, iar aceștia au devenit violenți și au început să facă scandal, cerându-le forțelor de ordine să lase pistolul din mână. „Ați venit aici să faceți legea?”, se aude în înregistrare, după care o persoană ia la rost un polițist: „Ce stai cu pistolul în mână?”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS