5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat reținut, după ce a încercat să fure alimente din casa unei femei, de 79 de ani

Bărbat reținut, după ce a încercat să fure alimente din casa unei femei, de 79 de ani

Un tânăr, de 34 de ani, din comuna gorjeană Crușeț, a fost reținut după ce a încercat să fure alimente și alte bunuri din gospodăria unei consătence, de 79 de ani.

Poliția a fost alertată la sfârșitul săptămânii trecute de către o localnică, de 35 de ani, care a sesizat prezența unei persoane necunoscute în gospodăria vecinei sale, de 79 de ani. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina. Din verificările efectuate a reieșit faptul că o persoană necunoscută de sex masculin ar fi pătruns în locuința unei femei, de 79 de ani, din comuna Cruşeţ, de unde a încercat să sustragă mai multe bunuri alimentare şi produse de igienă pe care le-a abandonat, acesta reușind să fugă din locuință, fiind speriat de zgomotele și strigătele apelantei care  a strigat la vecini și la partea vătămată.

În urma verificărilor efectuate la data de 19 aprilie,  a fost identificat  autorul  faptei, un bărbat, de 34 de ani,  comuna Crușeț, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS