16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTineri amendați pentru că ar fi vrut să pună la cale o petrecere în fața blocului

Tineri amendați pentru că ar fi vrut să pună la cale o petrecere în fața blocului


Doi tineri, din Târgu Jiu, au fost amendați de polițiști pentru că ar fi urmărit să pună la cale o petrecere lângă un bloc din Cartierul Narciselor. Astfel, polițiștii din Târgu Jiu s-au sesizat duminică, din oficiu, cu privire la faptul că pe rețeaua de socializare facebook, mai mulți tineri ar fi organizat o petrecere cu caracter privat într-un spațiul public din Cartierul Narciselor, din municipiul Târgu Jiu.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii s-au deplasat, de îndată, pentru a efectua verificări cu privire la aspectele semnalate, ocazie cu care au constatat că acestea nu se confirmă, nefiind în desfășurare vreo petrecere. La fața locului, în curtea interioară a unui bloc, au fost identificați doi tineri, care, în urma verificărilor efectuate de polițiști, au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare, conform Lg. Nr.61/1991 Rep., pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

„Facem precizarea că polițiștii gorjeni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru respectarea normelor de conviețuire socială. De asemenea, patrule mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari din cadrul MAPN au intensificat activitățile pentru asigurarea respectării Ordonanțelor Militare în vigoare.”, conform IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS