10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePiețele din Târgu Jiu rămân deschise în săptămâna premergătoare sărbătorilor

Piețele din Târgu Jiu rămân deschise în săptămâna premergătoare sărbătorilor

Autoritățile din Târgu Jiu au luat decizia ca toate piețele din municipiu să rămână dschise în săptămâna premergătoare sărbătorilor pascale.

Astfel, cele mai mari piețe, Piața Centrală și Piața 9 Mai, vor fi la dispoziția cetățenilor care vor să cumpere legume și fructe, carne, ouă sau produse lactate. Primăria Târgu Jiu recomandă ca în piețe să meargă un singur membru al familiei. Domiciliul trebuie părăsit doar când este vorba de cazuri de urgență.

„Am purtat discuții cu foarte mulți cetățeni, dar și cu producătorii locali și persoanele juridice care își desfășoară activitatea aici, și am hotărât ca piețele din municipiu să rămână, în continuare, deschise. Am discutat pe marginea acestui subiect și cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Vom pune accent, bineînțeles, pe respectarea prevederilor ordonanțelor militare. Producătorii trebuie să-și poată vinde marfa, iar cetățenii din Târgu Jiu trebuie să aibă posibilitatea achiziționării de produse. Pe de altă parte, sfătuiesc cetățenii să nu părăsească domiciliul decât pentru cazuri de urgență sau pentru achiziționarea produselor necesare traiului. Stăm în casă!“, potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS