15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateANOFM: Nou număr de telefon pentru cei care vor să afle detalii despre șomajul tehnic

ANOFM: Nou număr de telefon pentru cei care vor să afle detalii despre șomajul tehnic

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă vine în sprijinul celor interesați să știe mai multe despre șomajul tehnic și pune la dispoziție un nou număr de telefon: 021.444-0000.

Cetățenii sunt invitați să sune la acest număr de telefon din 14 aprilie pentru a afla informaţii suplimentare cu privire la şomajul tehnic şi la facilităţile acordate prin prevederile Legii nr.19/2020, anunță Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Noul număr de telefon optimizează serviciul de informare efectuat de ANOFM, scurtând timpii de aşteptare. Încă din faza de iniţiere a apelului cei care sună vor putea fi repartizaţi către operatorii call-centerului, în funcţie de categoria în care se încadrează, se arată într-un comunicat al instituției.

Noul call-center va funcţiona în intervalul orar 9:00 – 16:00, de luni până joi, și între orele 9:00 – 13:00, vineri.

ANOFM reaminteşte că angajatorii au la dispoziţie platforma digitală https://aici.gov.ro pentru încărcarea documentelor necesare acordării şomajului tehnic pentru angajaţii cărora li s-a suspendat temporar contractul individual de muncă din iniţiativa angajatorului, conform prevederilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS