16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn al doilea angajat de la Ministerul Justiţiei confirmat cu noul coronavirus

Un al doilea angajat de la Ministerul Justiţiei confirmat cu noul coronavirus

Ministerul Justiţiei a anunţat joi noaptea că un al doilea angajat al instituţiei a fost confirmat cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

„Ministerul Justiţiei anunţă confirmarea, în cursul acestei seri, a unui al doilea caz de Covid-19, în persoana unui angajat din cadrul Direcţiei de contencios. Au fost dispuse imediat măsurile legale şi anunţat DSP Bucureşti, pentru începerea anchetei epidemiologice”, se arată într-un anunţ al MJ.

Tot joi, un angajat din cadrul Departamentului de buget-finanţe al instituţiei a fost confirmat cu noul coronavirus, dar MJ susţine că acesta nu a mai fost prezent în sediul ministerului din data de 3 aprilie.

Conducerea MJ a dispus aplicarea prevederilor legale privind anunţul autorităţilor competente în astfel de situaţii, ancheta epidemiologică şi izolarea persoanelor aflate în contact cu persoana confirmată, precum şi decontaminarea completă prin nebulizare a sediului Ministerului Justiţiei.

„Ministerul Justiţiei rămâne operaţional complet, inclusiv prin aplicarea procedurilor de lucru la distanţă, online, videoconferinţe şi telemuncă, aplicate în baza instrucţiunilor emise de către ministrul Justiţiei încă de la declararea stării de urgenţă”, preciza MJ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS