11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAu furat dispenserul dintr-o scară de bloc din Rovinari

Au furat dispenserul dintr-o scară de bloc din Rovinari

O singură zi a rămas într-o scară de bloc, din Rovinari, un dispenser montat de către primărie. Echipamentul în care se afla dezinfectant a fost instalat marți, iar în această dimineață a fost semnalată dispariția acestuia.

Primăria Rovinari va sesiza poliția, având în vedere că a fost distrus și suportul în care era prins dispenserul. Autoritățile locale sunt obligate de ordonanțele militare să dezinfecteze scările de bloc și să monteze aparate cu dezinfectant. „Mă încearcă un profund sentiment de tristețe, amestecat cu furie și deznădejde. Nu aștept aprecieri, nu aștept mulțumiri, îmi fac datoria cât pot de bine. Dar ce pot să simt atunci când concetățeni de-ai noștri își bat joc de munca unor oameni, de banii comunității, până la urmă?! Se fac eforturi financiare mari în această perioadă pentru a respecta Ordonanțele Militare și ne rugăm cu toții, ca până la urmă, să trecem cu bine peste una dintre cele mai negre perioade prin care trece întreaga națiune română, întreaga omenire.

Ceea ce s-a întâmplat la blocul E1, scara 2, la scurt timp după ce am montat recipientele cu dezinfectant, sper să fie un incident izolat pentru că eu am mare încredere în rovinăreni. Poate, în încercarea de a-și proteja familia, cineva a luat recipientul cu dezinfectant, dar nu s-a gândit și la semenii lui, la vecini, la prieteni. Sunt convins că cel care a făcut asta regretă deja, dar ce folos? Incidentul ne-a fost sesizat de către un locatar, căruia îi mulțumim pentru spiritul civic de care a dat dovadă.”, potrivit primarului din Rovinari, Robert Filip. Primăria Rovinari trebuie să monteze dispensere în 280 de scări de bloc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS