24.4 C
Craiova
duminică, 23 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLive Video: Ministrul Educației : Programa pentru EN și Bacalaureat nu va cuprinde materia aferentă semestrului al doilea

Live Video: Ministrul Educației : Programa pentru EN și Bacalaureat nu va cuprinde materia aferentă semestrului al doilea

Ministrul Educației, Monica Anisie, susține marți, de la ora 14.00, o declarație de presă în care este așteptată să anunțe când începe scoala și cum și când vor avea loc Evaluarea Națională și Bacalaureatul 2020.

”Pentru a ne proteja sănătatea suntem nevoiți să stăm în casă. În această perioadă MEC a fost în strânsă legătură cu cadrele didactice, inspectoratele. Am început deja să asigurăm tablete din comunitățile dezavantajate. În acest timp am urmărit cu atenție ce se întâmplă în celelalte state ale UE. În ultima perioadă am avut consultări cu partenerii ministerului cu care am agreat măsurile care se impun. Vreau să fac precizarea că data exactă privind reluarea cursurilor se va stabili în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus, transmite Monica Anisie.

Probele scrise la Eveluarea Naționala și Bacalaureat:

Probele scrise ale EN și BAC ar putea fi organizate în luna iulie. Programa nu va cuprinte materia aferentă semestrului al doilea. Situația scolară se va încheia cu minimum 2 note.Calendarele pentru înscrierea în clasa pregătitoare, la grădinită vor fi decalate și anunțate imediat ce va fi stabilită data reînceperea cursurilor.
Admiterea la ciclul de licență în ciclul uniersitar se va organiza după susținerea examenului de BAC.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

EURO 2024 | România – Belgia 0-2. S-au trezit...

Naționala României a pierdut, scor 0-2, partida susținută sâmbătă...

ȘTIRI GdS