28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘefii DSP-urilor Timiș, Arad, Brașov și Vâlcea, demiși

Șefii DSP-urilor Timiș, Arad, Brașov și Vâlcea, demiși

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, i-a demis pe șefii direcțiilor de sănătate publică din județele Timiș, Arad, Brașov și Vâlcea.

„Confirm schimbarea din funcție a mai multor directori executivi DSP: Timiș, Arad, Brașov, Vâlcea. Au fost semnate ordinele de înlocuire din funcție de către ministrul Sănătății”, transmite purtătorul de cuvânt al ministerului, Oana Grigore.

Autoritățile județene braşovene monitorizează două focare de coronavirus, în Codlea şi comuna Tărlungeni sunt situate în apropiere de municipiul Brașov. În ambele, numărul pacienților de COVID-19 a crescut îngrijorător în ultimele zile.

Referitor la situația din Timiș, este a doua demitere a directorului DSP în mai puțin de o lună.

„Începând cu data de 6 Aprilie, la conducerea DSPJ Timiș este numita, prin ordin de ministru, Dr. Mihaela Daniela Vâlcovici, pe funcția de director executiv.

Este medic de medicină internă și cardiologie și vine din echipa Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, după o activitate de peste zece ani. Parcursul profesional al dr. Vâlcovici include practica de specialitate şi cercetare în centre din țară și străinătate.

Numirea sa la conducerea DSPJ Timiș vine într-un moment de maximă importanţă pentru gestionarea segmentului de sănătate publică pentru populație”, a transmis DSP Timiș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS