13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncepe dezinfecția scărilor de bloc din Târgu Jiu

Începe dezinfecția scărilor de bloc din Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu demarează luni dezinfecția scărilor de bloc din municipiu.

Sunt vizate toate cele 550 de blocuri din oraș. „De luni, începem dezinfectarea scărilor de bloc, dar și a trotuarelor din oraș. Reluăm, de asemenea, acțiunea de dezinfectare a zonelor verzi și a parcurilor. Implementăm toate măsurile necesare în lupta cu noul virus și facem toate eforturile pentru a menține un climat de siguranță la Târgu Jiu. Ca de fiecare dată, fac un apel către cetățeni să respecte recomandările autorităților și să se informeze doar din surse oficiale în legătură cu această pandemie. Astfel putem traversa mai ușor această perioadă dificilă“, a declarat Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu.

Municipalitatea a continuat la finalul săptămânii trecute și acțiunea de dezinfectare a străzilor din Târgu Jiu. Autoutilitarele cu dezinfectant au acționat pe principalele străzi din municipiu. S-a început cu arterele rutiere din partea de nord a orașului și a s-a încheiat cu străzile din zona de sud și cu localitățile componente.

Au ajuns dispenserele pentru scările de bloc din Rovinari

Și la Rovinari a avut loc la finalul săptămânii trecute dezinfecția străzilor și a zonelor publice. Dezinfecția a vizat spațiile verzi, aleile pietonale, căile de acces înspre instituțiile publice. Primarul din Rovinari, Robert Filip, luni va începe montarea dispenserelor cu dezinfectant în cele 280 de scări de bloc.

„Am realizat dezinfecția în spațiile verzi, pe străzi și pe trotuare, în zona căilor de acces către instituțiile publice. Vestea bună este că am început să primim dispenserele pentru scările de bloc. Vor fi montate dispensere în cele 280 de scări de bloc. Va exista dezinfectant pentru cei care locuiesc în blocuri. Se va trece și la dezinfecția scărilor. Avem și Linia TelVerde Gratuită: 0800 410 000, TelVerde este pentru informare. Nu este pentru urgențe!”, a spus Robert Filip, edilul din Rovinari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS