20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Fermierii au început să livreze legume proaspete la domiciliu

Fermierii au început să livreze legume proaspete la domiciliu

Producătorii de legume din județul Gorj au început să livreze legume la domiciliu.

Este cazul și unui mare producător din zona Mușetești, precum și a altor cultivatori de legume în solarii și care lucrează cu supermarketurile din Târgu Jiu sau vând în piețe. Fermierul care deține solariile din Mușetești a decis să nu își lase legumele să se strice și să își valorifice cum poate legumele. Acestea sunt livrate la domiciliu, în baza unor comenzi.

În momentul de față, livrările se realizează la cumpărători din Bumbești-Jiu și din Târgu Jiu. Prețurile sunt de producători sau ca în piață. Salatele se vând cu 2 lei bucata, ridichiile cu 2 lei legătura și ceapa verde cu 1,5 lei legătura. Spanacul este comercialziat cu 7 lei kilogramul. Legumele livrate la domiciliu se vând foarte bine.

Nici producătorii de carne, lapte și brânzeturi din zona montană nu stau cu mâinile în sân. Este vorba cei care dețin stâne în nordul județului Gorj. Aceștia livrează la cerere produsele, prin intermediul firmelor de curierat, care încă nu și-au întrerupt activitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...

Vâlcea: Prins circulând cu 174km/h

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat, în acest weekend, pe drumurile de pe raza județului Vâlcea pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală....