16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCFR: Măsuri în urma instituirii carantinei în municipiul Suceava

CFR: Măsuri în urma instituirii carantinei în municipiul Suceava

Având în vedere prevederile Ordonanţei Militare nr.6 din data de 30.03.2020, CFR Călători va emite tichete de călătorie pentru municipiul Suceava şi zona limitrofă numai pentru persoanele la care face referire articolul 3 din Ordonanţa Militară.

Art.3 – În zona carantinată prevăzută la art.1 este permisă intrarea, respectiv ieşirea pentru:

b) persoanele care nu locuiesc în zona carantinată dar care desfăşoară activităţi economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securităţii naţionale, sanitar, situaţiilor de urgenţă, administraţiei publice locale, asistenţei şi protecţiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii alimentaţiei publice, alimentării cu apă, comunicaţiilor şi transporturilor.

Eliberarea legitimaţiilor de călătorie se face în baza adeverinţei de la angajator sau a legitimaţiei de serviciu.

Informaţii utile

Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din staţii sau:
– 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
– numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
– în aplicaţia TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren sau pe https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Trains), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
– pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi şi Constanţa care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

RESTITUIRE contravaloare bilete

Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile internaţionale suspendate pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimaţiilor de călătorie.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulaţie suspendată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunţarea la călătorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS