Acasă Actualitate Craiovenii care nu au respectat prevederile Ordonanţei Militare au fost amendați

Craiovenii care nu au respectat prevederile Ordonanţei Militare au fost amendați

-

Polițiștii și jandarmii doljeni au aplicat peste 190 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 370.000 de lei craiovenilor care nu au respectat prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/2020.

Potrivit Instituției Prefectului județului Dolj, forţele de ordine au acţionat ieri integrat, în echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2.800 de persoane.

Având în vedere faptul că, începând cu ziua de ieri, au intrat în vigoare prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/2020, forţele de ordine au desfăşurat activităţi pentru punerea în aplicare a restrictiilor privind circulaţia persoanelor. Pentru abaterile constatate, cu privire la interdicţiile instituite în legătură cu circulaţia persoanelor, poliţiştii şi jandarmii doljeni au aplicat peste 190 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 370.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Capacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul...