10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCoronavirus Dolj: 500 de măști de protecție, confiscate

Coronavirus Dolj: 500 de măști de protecție, confiscate

În cursul zilei de ieri, 500 de măști de protecție au fost confiscate de poliţiştii de la economic. Agentul economic care deținea măștile nu îndeplinea condiţiile prevăzute de lege pentru comercializarea acestora.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Dolj, forţele de ordine au acţionat ieri integrat, în echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă. 311 societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Poliţiştii de la economic au continuat verificările care vizează descurajarea şi prevenirea apariţiei unor practici comerciale ilicite, care să afecteze interesele cetăţenilor. Astfel, poliţiştii au identificat un agent economic care deţinea 500 de măşti de protecţie, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege pentru comercializarea acestora.

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei, iar cele 500 de măşti de protecţie au fost confiscate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS