13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomânia: 12 decese din cauza infecției cu noul coronavirus

România: 12 decese din cauza infecției cu noul coronavirus

În România au fost raportate azi noapte 12 decese din cauza infecției cu noul coronavirus. Un bărbat, de 74 de ani, din Ialomița, care a murit, marți seara, era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Bacău, unde era ventilat mecanic.

Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie și a fost internat în 22 martie în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

Totodată, secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că numărul infecțiilor a urcat la 794, dintre care 79 de persoane vindecate.

Autorităţile au rectificat informaţia privind cazul numărul 11. Decesul femeii de 64 de ani, din Suceava, care a murit la Spitalul Județean Suceava. Femeia, de 64 de ani, din județul Suceava, a fost internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat aseară. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS