9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimăria Târgu Jiu va folosi pentru situații de urgență banii pentru Zilele Orașului

Primăria Târgu Jiu va folosi pentru situații de urgență banii pentru Zilele Orașului

Banii care fuseseră alocați anul acesta pentru organizarea Zilelor Municipiului Târgu Jiu au fost transferați în bugetul pentru situații de urgență.

Decizia a fost luată luni, în cadrul unei ședințe a Consiliului Local Târgu Jiu. În plus, nu vor mai fi organizate niciun fel de spectacole în cursul verii. De asemenea, vor fi recuperații de la bisericile din municipiu banii acordați pentru lucrări și care au rămas necheltuiți.

„Am luat hotărârea în ședința extraordinară a Consiliului Local ca sumele alocate pentru Zilele Orașului și pentru spectacolele din această vară să fie păstrate doar pentru situații de urgență. Sănătatea cetățenilor municipiului Târgu Jiu are prioritate și este bine să avem acești bani la dispoziție pentru a putea face față oricărei situații. De asemenea, luăm legătura cu bisericile care au beneficiat de diferite sume prin hotărâri de Consiliu Local pentru a recupera banii necheltuiți. Aceste sume vor fi păstrate tot pentru situații de urgență“, a declarat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS