22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞeful ISU Hunedoara, confirmat cu coronavirus

Şeful ISU Hunedoara, confirmat cu coronavirus

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara a fost confirmat cu noul coronavirus. El va fi dus, duminică, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Colonelul Viorel Demean, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, se afla în izolare la domiciliu din 14 martie, după ce primarul Devei şi administratorul public al oraşului au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus.

Viorel Demean a declarat, pentru Mediafax, că ar fi putut lua virusul în timpul unei şedinţe operative, în 12 martie, la care a participat şi administratorul public al oraşului Deva.
Şeful ISU Hunedoara a primit rezultatul testului pentru coronavirus sâmbătă seară, iar duminică va fi dus cu o autospecială la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

„A venit aseară (sâmbătă seara-n.r.) rezultatul testului şi e pozitiv. Urmez procedura şi o să mă deplasez la spital la Timişoara. Mă simt bine, perfect. Am dat lista cu contacţii Direcţiei de Sănătate Publică. (…) De sâmbătă eram în autoizolare. Primul contact direct de unde aş fi putut să iau virusul este în data de 12, administratorul public al Devei. Am avut o şedinţă operativă”, a declarat Viorel Demean.

Mai multe persoane, printre care prefectul judeţului Hunedoara, dar şi alţi angajaţi ai Prefecturii, se află în autoizolare după ce au intrat în contact cu primarul Devei şi cu administratorul public al oraşului. Cei doi au contractat virusul la ședința PNL la care a participat și senatorul liberal Vergil Chițac.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS