8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCreșteri importante în traficul de internet și telefonie din România din cauza epidemiei de COVID-19

Creșteri importante în traficul de internet și telefonie din România din cauza epidemiei de COVID-19

Creșteri importante ale traficului de internet și telefonie au început să fie anunțate de toți marii operatori de comunicații din România, care asigură însă că au luat măsuri pentru a asigura continuitatea serviciilor pe fondul creșterii traficului de date datorate izolării la domiciliu a populației.

Totuși, atât Orange cât și Telekom au recomandat miercuri ca utilizatorii să aibă un consum rezonabil de tehnologie. Sunt așteptate audiențe record la televiziunile de știri și nu sunt excluse anumite blocaje în rețele în zonele rezidențiale. Vodafone spune că pentru serviciul Netflix a înregistrat o creștere de 40% a traficului în rețeaua UPC.

Evoluţia traficului în reţeaua Vodafone şi comportamentul clienţilor în contextul COVID-19

 Reprezentanții Vodafone România, al doilea mare operator de comunicații mobile după numărul de clienți, a răspuns miercuri punctual întrebărilor HotNews.ro legate de evoluția traficului de internet și voce din propriile rețele pe fondul izolării la domiciliu a populației. Redăm mai jos integral răspunsurile la întrebările HotNews.ro:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS