16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGazeta de Sud împlineşte 25 de ani

Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani

Gazeta de Sud împlineşte weekendul acesta 25 de ani de existenţă. Un sfert de secol de jurnalism de calitate, reportaje, investigaţii şi informaţii corecte. Într-o lume în continuă schimbare, Gazeta de Sud s-a adaptat şi ea noilor tendinţe tehnologice, iar acum vă oferă dumneavoastră, cititorilor, aceleaşi informaţii documentate temeinic într-un mod mult mai atrăgător, uşor de citit şi, foarte important, mult mai rapid.

Trăim vremuri tulburi, în care abundă ştirile false şi care vă pot afecta dramatic viaţa. De aceea, noi, cei de la Gazeta de Sud, vom continua să vă oferim informaţii corecte şi rapide, vom continua să scriem despre lucrurile care vă pot face viaţa mai uşoară, despre lucruri care îi vor obliga pe cei ce ne conduc să vă asculte păsurile.

Vom continua să fim parte din viaţa dumneavoastră, aşa cum o facem de un sfert de secol. În anul de graţie 2020, ne citesc peste un milion de oameni. Pentru că au încredere în noi. Pentru că noi facem din jurnalism un mod de viaţă pe care îl punem în slujba comunităţii, a oltenilor de pretutindeni. Să ne auzim cu bine şi la anul. Până atunci, însă, să rămânem cu toţii sănătoşi. La multi ani, olteni, oriunde v-aţi afla!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS