25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCoronavirus: Nicușor Dan, în izolare la domiciliu după ce a participat la ședința cu senatorul Vergil Chițac

Coronavirus: Nicușor Dan, în izolare la domiciliu după ce a participat la ședința cu senatorul Vergil Chițac

Nicușor Dan anunță că s-a izolat la domiciliu împreună cu familia sa până la aflarea rezultatului testului pentru COVID-19, după ce a participat la ședința Biroului Politic Național al PNL la care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus. La acea ședință, PNL a validat candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Mesajul postat pe Facebook de Nicușor Dan:

  • „Am participat luni la ședința Biroului Politic Național al PNL la care a fost prezent senatorul Chițac. La acea ședință, BPN a validat susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Voi rămâne izolat la domiciliu împreună cu familia până la rezultatul testului.
  • Am sunat la numărul unic de pe site-ul Ministerului Sănătății. Apelul meu a fost preluat în 7-8 minute și am vorbit cu o persoană amabilă și bine informată. Am fost direcționat către Direcția de Sănătate Publică din sectorul în care locuiesc.
  • E important să ne păstrăm calmul și să respectăm regulile impuse de autorități. Sănătatea oamenilor din jur și în special a persoanelor vulnerabile depinde de acțiunea responsabilă a fiecăruia dintre noi”.

Senatorul PNL Vergil Chițac confirmat vineri cu coronavirus a participat la ședința conducerii partidului, din 9 martie, când au fost validați candidații la alegerile locale. Astfel că în sală au fost în jur de 100 -120 de colegi, potrivit lui Nicușor Dan care fost atunci validat candidat pentru București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS