13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDezinfecție în carierele miniere ale CEO

Dezinfecție în carierele miniere ale CEO

Coronavirusul este combătut și în unitățile miniere ale Complexului Energetic Oltenia.

La Cariera Peșteana au fost luate primele măsuri pentru a preveni răspândirea COVID-19. Sunt protejate cu leucoplast și dezinfectate zonele de contact permanent, precum mânerele, clanțele de la ușă, butoanele etc. De asemenea, dezinfectantul pentru mâini este folosit la intrarea în sediile administrative.

Sunt dezinfectate și podelele și toate spațiile unde se înregistrează un număr ridicat de salariați. Acestea sunt doar câteva din măsurile luate pentru a preveni apariția și răspândirea coronavirusului. La nivelul Complexului Energetic Oltenia au fost achiziționate substanțele dezinfectante necesare și au fost repartizate către subunități.

Oamenii s-au conformat

Constantin Brănescu, șef de sector la Cariera Peșteana, a declarat că angajații sunt disciplinați și s-au conformat noilor măsuri impuse la nivelul Complexului Energetic Oltenia.

„Sunt zone în care este o concentrare mare de salariați. Nu ai cum să nu lucrezi în echipă pentru că sunt lucrările miniere specifice activității de extracție a lignitului. Mai sunt echipele de la mentenanță și reparații. Sunt foarte mulți salariați la Complexul Energetic Oltenia și ne dorim cu toții să fim feriți de coronavirus. Sunt măsuri de igienă pe care le poate lua toată lumea, chiar și prin simpla spălare cu apă și săpun. Acum avem la dispoziție și dezinfectanți. Oamenii au înțeles că nu este o glumă și fiecare se ferește cum poate, își dezinfectează mâinile. Ne protejăm pe noi, dar și pe cei de lângă noi“, a declarat Constantin Brănescu, inginer la Cariera Peșteana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS