21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVietnamezi acuzaţi că au mâncat câinele unui localnic din judeţul Cluj

Vietnamezi acuzaţi că au mâncat câinele unui localnic din judeţul Cluj

Mai mulţi vietnamezi angajaţi la o fermă de pui din Gilău, judeţul Cluj, sunt acuzaţi de un localnic că i-ar fi furat şi mâncat câinele.

Paznicul castelului Banfy din Gilău, care locuieşte peste drum de căminul unde sunt cazaţi vietnamezii nu şi-a mai găsit câinele în curte, deşi îl ţinea legat în lanţ.

După o cercetare sumară, a chemat poliţia: „Au atacat câinele, nu ştiu, i-au dat cu spray, sau l-au lovit în cap, că era foarte rău. Şi după am văzut că era dezlegat din legătoare şi pata de sânge acolo, am mers pe urme. În câteva locuri l-a lăsat jos că era greu, a fost foarte gras câinele. Şi am mers direct până la o hală, acolo unde stau vietnamezii ăştia”, a declarat săteanul pentru Stirile ProTV.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi uciderea animalelor fără drept, cu intenţie. La fermă de pui din Gilău lucrează 30 de vietnamezi. Localnicii spun, conform sursei citate, că în ultimele luni mai mulţi câini au dispărut, în mod suspect, din zonă. Poliţiştii nu au, deocamdată, vreun suspect în acest caz. Anchetatorii aşteaptă ca medicii veterinari să spună de la ce animal provine carnea găsită în frigiderul vietnamezilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS