Acasă Actualitate VIDEO / Cum sunt dezinfectate autobuzele RAT Craiova

VIDEO / Cum sunt dezinfectate autobuzele RAT Craiova

-

Cum sunt dezinfectate autobuzele RAT Craiova. Imaginile cu un autobuz care intră în autobaza RAT SRL pentru a fi dezinfectat au fost postate în urmă cu puțin timp de directorul societății, Sorin Manda, pe pagina sa de Facebook. Totul pentru „siguranța călătorilor”, după cum susține acesta.

Sorin Manda spune că toate mijloacele de transport în comun din Craiova sunt dezinfectate o dată pe zi, cu o soluție specială eficace împotriva coronavirusului și a altor viruși.

„Toate mijloacele de transport în comun sunt dezinfectate o dată pe zi, la autobaza RAT, prin nebulizarea unui dezinfectant bio, fără miros, pe bază de peroxid de hidrogen și un complex coloidal de arginți în cantitate redusă.

Cu un spectru larg, bactericid, fungicid, virucid și sporicid, produsul este testat conform Normelor Europene cu eficacitate împotriva: 2019 – nCoV ( Coronavirus), Staphylococcus Aureus, E.Coli, Klebsiella, Listeria, Salmonella, H1N1 etc.”, este mesajul postat de Sorin Manda, alături de filmulețul care arată cum procedează RAT Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Spitalul Gerota din Bucureşti a ieşit din carantină

La nivelul spitalului Gerota, aparținând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activități de dezinfecție și igienizare, iar în acest moment carantină a...