17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAfaceri de succes. President, lider în prestarea de servicii funerare

Afaceri de succes. President, lider în prestarea de servicii funerare

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

President este o firmă care oferă servicii funerare în Craiova şi judeţul Dolj de circa nouă ani. În acest interval, firma a reuşit să se impună într-un domeniu delicat de activitate. „Cartea de vizită“ a President ţine foarte mult de seriozitatea serviciilor prestate.

Cu o denumire aleasă cu inspiraţie, firma de pompe funebre President a reuşit să se impună pe piaţa serviciilor funerare a ultimilor ani. Cu o experienţă de peste nouă ani în serviciile funerare, mai exact din anul 2011, se poate spune că firma President prestează o serie de servicii cu impact social deosebit de important pentru comunitate.

Trecerea în nefiinţă a unei persoane dragi este un moment dificil pentru oricine. Astfel, societatea este alături de familiile îndoliate, cu suport moral, emoțional și material. „Devotamentul nostru se oglindește în implicarea și promptitudinea cu care ne îndeplinim toate sarcinile“, spun reprezentanţii President.


Dacă raportăm activitatea firmei la un business, se observă că în acest domeniu de activitate piaţa este una concurenţială. Ceea ce deosebeşte firmele de servicii funerare ar putea consta în calitatea serviciilor prestate. Firma despre care vorbim informează că oferă consultanţă gratuită 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână. Consultanţa se referă la toate informaţiile necesare organizării unei înmormântări. Serviciul de consultanţă se adresează persoanelor şi familiilor care vor să fie informate în prealabil despre tot ceea ce presupune organizarea unui eveniment de acest gen.

Restaurant President

Ce calităţi trebuie să ai pentru a lucra la o firmă de pompe funebre

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi să lucraţi la o firmă de pompe funebre? Ce calităţi psihologice şi umane ar trebui să dezvolte o persoană care oferă servicii funerare? Răspunsurile vin de la President.

Consilierul de la firma de servicii funerare trebuie să întrunească mai multe calităţi, astfel încât serviciile de care beneficiază clientul să fie foarte bune. Este vorba despre calităţi precum respectul, implicarea, capacitatea de a rezolva imediat orice situaţie neprevăzută. Punctualitatea este foarte importantă, de aceea un furnizior de servicii funerare trebuie să îşi respecte clientul (adică familia îndoliată), din acest punct de vedere.


Pentru că înmormântările sunt momente sobre, cu o încărcătură emoţională puternică, la astfel de firme contează foarte mult un ajutor de specialitate, venit din partea unui furnizor de servicii funerare de calitate. Acest lucru este posibil cu ajutorul unei echipe de angajaţi de excepţie.


Din punct de vedere socio-economic, firma President este un angajator important. Compania a ajuns la un număr de 50 de angajaţi şi intenţionează să îşi dezvolte echipa. „Suntem o echipa formată din consilieri de vânzări, şoferi, consilier juridic, director, şef restaurant, bucătari şi ospătari. Suntem în proces de extindere, de aceea căutăm să ne mărim echipa, atât pe partea de servicii funerare, cât şi pe partea de restaurant“, au spus reprezentanţii firmei, pentru GdS.

Firma sprijină familia îndoliată în întocmirea dosarului pentru ajutorul de deces

Pe lângă serviciile clasice pe care o firmă de pompe funebre le oferă clienţilor, President ajută la întocmire dosarului pentru ajutorul de înmormântare. Ajutorul de deces acordat de stat, prin Casa Judeţeană de Pensii, este un drept legal al tuturor pensionarilor şi asiguraţilor.

Ajutorul de înmormântare se acordă în cuantumul stabilit anual, prin Legea bugetului asigurărilor sociale. Acesta este în cuantum diferit de la an la an, în funcţie de evoluţia salariului mediu brut pe economie. Ajutorul se acordă unui membru din familie sau celui care s-a ocupat de înmormântarea persoanei decedate, dacă aceasta a beneficiat de pensie sau dacă a fost asigurat.

Cum s-a conturat succesul în afaceri al firmei President

Într-un domeniu de activitate ca acesta, seriozitatea prestatorului este cartea sa de vizită. Succesul firmei President constă în faptul că, în cei nouă ani de când activează pe piaţa de servicii funerare şi pompe funebre, firma şi-a consolidat o reputaţie, datorită calităţii serviciilor funerare nonstop oferite.

„Seriozitatea, devotamentul, profesionalismul, promptitudinea şi discreţia cu care ne îndeplinim sarcinile sunt valorile după care ne ghidăm. Toate acestea, împreună cu atenţia pe care o acordăm fiecărui detaliu, din primul moment în care familia îndurerată ne aduce la cunoştinţă tristul eveniment, şi până la ultimul act al procesului funerar, ne-au adus această reputaţie pe care dorim să o păstrăm în continuare.

Pentru că noi, Servicii Funerare President, înţelegem necazul, durerea, tristeţea şi suferinţa prin care trec familiile îndurerate, acţionăm în consecinţă, arătându-le tuturor clienţilor noştri respect, compasiune şi seriozitate. Suntem alături de clienţii noştri pentru ca ultimul omagiu adus şi drumul spre eternitate al persoanei dragi să fie unul decent, încununat şi presărat cu toată recunoştinţa, stima şi respectul cuvenit“, spun reprezentanţii firmei. 

Printre cele mai importante proiecte ale societăţii, President enumeră dezvoltarea celor trei puncte de lucru. Precum şi a restaurantului propriu exclusiv pentru pomeni şi pomeniri. Un alt proiect important a fost cel al extinderii echipei SC Servicii Funerare President.
Ca proiecte de viitor, firma are în plan deschiderea celui de-al patrulea magazin de prezentare şi reînnoirea parcului auto. Însă cel mai recent şi cel mai important proiect este deschiderea unui alt restaurant exclusiv pentru pomeni şi pomeniri. Acest nou restaurant se intenţionează a fi finalizat până la mijlocul anului 2021.

Ce înseamnă Gazeta de Sud pentru firma President?

GdS adresează această întrebare firmelor care apar, în această perioadă, la rubrica specială dedicată afacerilor locale de succes. „Gazeta de Sud înseamnă pentru firma noastră un real ajutor în informarea clienţilor. O creştere semnificativă a interesului public în ceea ce priveşte serviciile noastre, datorită publicităţii foarte bune de care am beneficiat în urma colaborării cu această publicaţie“, au spus reprezentanţii firmei President.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS