17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai multe cereri decât locuri la Târgul de Mărțișoare

Mai multe cereri decât locuri la Târgul de Mărțișoare

Concurență mare pe locurile oferite de Primăria Târgu Jiu comercianților de mărțișoare și flori în zona centrală a orașului.

Un număr de 134 de cereri au fost depuse pentru cele 75 de locuri disponibile, 23 la căsuțe și 52 la corturi. În perioada următoare, reprezentanții Primăriei Târgu Jiu vor trage la sorți ocuparea locurilor. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că există cereri depuse din partea unor persoane care au aceeași adresă.

„Eu i-am rugat acum, ca și anul trecut, să facă o analiză foarte corectă pentru că sunt foarte multe cereri pe aceeaşi adresă și trebuie verificat cine depune cereri și pentru câte locuri. Repartizarea locurilor se va face prin tragere la sorți. Vreau să fie totul corect. Nu vreau să fie persoane cu trei spații pentru comercializarea mărțișoarelor și alții să nu primească niciunul. Dacă ne încadrăm cu un spațiu pentru fiecare cerere, apoi putem să repartizăm și pe al doilea, și pe al treilea. Eu aș dori să ne încadrăm cu un spațiu pentru fiecare comerciant și apoi vedem câte mai rămân. Avem căsuțele și mai este o prelate care se așază peste toate construcțiile metalice, să nu se mai rupă și să avem probleme cu precipitațiile. Dacă va ploua în perioada următoare, nu vom mai avea probleme cum am avut în anii trecuți. Este o prelată a Edilitara și este rezistentă la ploi“, a spus Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Suma pe care trebuie s-o achite comercianții este de 334 de lei pentru o săptămână la corturi, și de 400 de lei la căsuțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS