Acasă Actualitate Patru elevi au fost răniţi într-un accident rutier

Patru elevi au fost răniţi într-un accident rutier

-

Patru elevi cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani au fost răniţi, joi dimineaţa, după ce maşina în care se aflau a lovit o căruţă şi apoi s-a răsturnat pe drumul judeţean 208 C, pe raza localităţii Vorona din judeţul Botoşani, potrivit iasitvlife.

În momentul producerii accidentului, cei patru – şoferul de 18 ani, doi pasageri de 16 ani şi unul de 15 ani – se îndreptau spre unitatea de învăţământ, Liceul „Ştefan cel Mare” din Vorona.

Maşina acestora a lovit violent un atelaj hipo care a ieşit de pe un drum secundar, fără să se asigure. Căruţa a fost ruptă în două, însă căruţaşul, în vârstă de 20 de ani, nu a fost rănit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu, la faţa locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de descarcerare, una cu apă şi spumă, autospeciala transport personal şi victime multiple şi ambulanţa TIM – SMURD, precum şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Trei dintre cei patru tineri au rămas încarceraţi.

„Sunt patru victime, toţi tineri. Trei dintre ei au fost scoşi din maşină de către pompieri”, a precizat Lupu.

Victimele au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”. Potrivit cadrelor medicale aflate la faţa locului, toţi cei implicaţi în accident erau conştienţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.