Acasă Actualitate Andreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112

Andreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112

-

Andreea Antonescu, fostă membră a trupei Andre, a fost amendată pentru apelarea nejustificată a serviciului 112. Miercuri noapte, ea a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată într-un apartament din Iași, iar când polițiștii au ajuns adresa indicată cântăreața a negat că a sunat la numărul de urgență.

Cântăreața a sunat la 112 în jurul orei 00.30 şi a anunțat că este sechestrată într-un apartament dintr-un complex rezidenţial din Copou. Poliţiştii au ajuns la apartamentul indicat, unde au găsit-o pe Andreea Antonescu împreună cu iubitul ei, Ştefan Manolache, iar cântăreața a negat că a sunat la 112.

Ea a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată a serviciului 112.

„În jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani din muncipiul București cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă, femeia a negat faptul că a efectuat serviciul de urgență 112 și a declarat că nu are nicio problemă. Astfel polițiștii au sancționat-o contravențional, cu o amendă de 4.000 de lei, conform OUG nr. 34/200, pentru apelare nejustificată”, a declarat pentru Mediafax Beatrice Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.