3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAndreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112

Andreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112

Andreea Antonescu, fostă membră a trupei Andre, a fost amendată pentru apelarea nejustificată a serviciului 112. Miercuri noapte, ea a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată într-un apartament din Iași, iar când polițiștii au ajuns adresa indicată cântăreața a negat că a sunat la numărul de urgență.

Cântăreața a sunat la 112 în jurul orei 00.30 şi a anunțat că este sechestrată într-un apartament dintr-un complex rezidenţial din Copou. Poliţiştii au ajuns la apartamentul indicat, unde au găsit-o pe Andreea Antonescu împreună cu iubitul ei, Ştefan Manolache, iar cântăreața a negat că a sunat la 112.

Ea a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată a serviciului 112.

„În jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani din muncipiul București cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă, femeia a negat faptul că a efectuat serviciul de urgență 112 și a declarat că nu are nicio problemă. Astfel polițiștii au sancționat-o contravențional, cu o amendă de 4.000 de lei, conform OUG nr. 34/200, pentru apelare nejustificată”, a declarat pentru Mediafax Beatrice Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS