20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei răniţi în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz ce transporta copii cu dizabilităţi

Trei răniţi în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz ce transporta copii cu dizabilităţi

Trei persoane, între care o minoră de 13 ani, au fost rănite, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier în care a fost implicat un microbuz care transporta, de la Năvodari la Constanţa, copii cu dizabilităţi şi însoţitori ai acestora.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, o tânără de 21 de ani a suferit o fractură la picior, iar minora şi o femeie de 47 de ani, contuzie la un picior, respectiv traumatism membru superior, victimele fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că şoferul microbuzului, în vârstă de 66 de ani, a pierdut controlul direcţiei într-un sens giratoriu.

„În jurul orei 7,15, un bărbat de 66 de ani a condus un microbuz transport persoane pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Baba Novac către bulevardul I.C. Brătianu şi, ajungând la intersecţia prevăzută cu sens giratoriu cu DN 3C, a pierdut controlul direcţiei de mers către înainte, a trecut peste insula centrală a sensului giratoriu, după care s-a oprit pe scuarul separator al sensurilor de mers care precede sensul giratoriu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două femei, de 21 şi 47 de ani, şi a unei minore de 13 ani, toţi pasageri în microbuz”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS