11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProcurorii cer instanței arestarea lui Mario Iorgulescu

Procurorii cer instanței arestarea lui Mario Iorgulescu

Procurorii au sesizat luni Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu, pentru infracțiunile de omor și „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, scrie Hotnews. În septembrie, Mario Iorgulescu, băut fiind și sub influența drogurilor, a provocat un accident rutier în care și-a pierdut viața un tânăr de 26 de ani. La acest moment, Mario Iorgulescu este internat la o clinică din Italia.

Anunțul a fost făcut luni de către Parchetul Tribunalului București. Instituția a precizat că a fost sesizat Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, pentru infracțiunile de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Iorgulescu este spitalizat în Italia

Parchetul menționează că la acest moment Gino Iorgulescu este spitalizat la o clinică din Italia.
Potrivit procurorilor, prin ordonanța din 23 ianuarie 2020, a fost schimbată încadrarea juridică a faptelor din infracțiunile de ucidere din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, în infracțiunile de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și a fost emis un nou ordin european de anchetă, vizând audierea lui Mario Iorgulescu, cu aducerea prealabilă la cunoștință atât a calității de inculpat, cât și a schimbării încadrării juridice, activitate adusă la îndeplinire de autoritățile judiciare italiene la data de 12 februarie.
Procurorii spun că la momentul producerii accidentului din 8 septembrie 2019 Mario Iorgulescu, care conducea un autoturism Aston Martin, era băut, având o alcoolemie de 1,96 g/l și consumase cocaină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS