7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr, de 17 ani, fără permis auto, reținut după ce a făcut accident cu o mașină

Un tânăr, de 17 ani, fără permis auto, reținut după ce a făcut accident cu o mașină

Un tânăr, de 17 ani, din comuna Albeni, bănuit de săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, a fost reținut duminică de polițiștii gorjeni.

Potrivit IPJ Gorj, în dimineața zilei de 9 februarie, un tânăr, de 18 ani, din comuna Albeni, ar fi condus un autoturism pe DC Albeni şi pe DJ 675 C Albeni, din direcţia Albeni în direcţia Prigoria, fără a poseda permis de conducere şi având o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, autoturismul ar fi fost condus şi de un tânăr, de 17 ani din comuna Albeni, pe DJ 675 C Albeni, din direcţia Albeni în direcţia Prigoria, fără a poseda permis de conducere şi având o concentrație de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, împrejurare în care a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism care era staţionat parţial pe partea carosabilă, rezultând vătămarea corporală a tânărului, de 18 ani, ocupant al locului dreapta faţă. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere,  vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS