10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVictor Ponta: Ordonanța pe sănătate, adoptată de Guvernul Orban, nu are avizul Consiliului Legislativ

Victor Ponta: Ordonanța pe sănătate, adoptată de Guvernul Orban, nu are avizul Consiliului Legislativ

Fostul premier Victor Ponta a publicat pe pagina sa de facebook un document prin care dovedeşte că Ordonanța de Urgență referitoare la serviciile medicale, dată în ultima ședință de guvern, în seara de dinainte ca executivul Ludovic Orban să fie demis prin moțiune de cenzură, nu poate intra în vigoare, pentru că nu a primit aviz din partea Consiliului Legislativ .

Secretarul General al Guvernului, Antonel Tănase, este anunțat prin document că ordonanța nu poate fi avizată pentru că a ajuns la Consiliul Legislativ după ce decizia de demitere a guvernului Orban a fost publicată în Monitorul Oficial.

“O veste foarte bună – Ordonanța de Urgență de distrugere a Sistemului de Sănătate (dată pe furiș, ca hoții, de Orban și Costache, marți seara) NU poate să intre în vigoare! Era un dezastru: 1. pentru Sistemul Public; 2. Pentru Spitalele Private. Din fericire, prostia și graba autorilor au stricat proiectul!!! Să fim însă vigilenți – nu vor renunța ușor!”, este mesajul lui Victor Ponta pe Facebook care însoțește un document de la Consiliul Legislativ.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS