Acasă Actualitate România, traversată de un val de aer polar

România, traversată de un val de aer polar

-

Un val de aer polar va lovi mai multe regiuni din ţara noastră, anunţă meteorologii. Temperaturile vor scădea simțitor și valorile vor fi chiar și cu șase grade mai mici decât normalul perioadei.

Gerul va pune stăpânire în special pe nordul și centrul țării, mai ales în timpul nopții, potrivit stirileprotv.ro. De altfel, chiar și în timpul zilei, maximele nu vor depăși opt grade Celsius. Cel mai frig va fi în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar și în noaptea de sâmbătă spre duminică, avertizează meteorologii.

Sunt așteptate temperaturi chiar și de până la minus 20 de grade Celsius

Sunt așteptate temperaturi chiar și de până la minus 20 de grade Celsius, mult mai scăzute decât ar fi normal pentru această perioadă. De asemenea, sunt anunțate și intensificări ale vântului, în aproape toată țara.
Vorbim, însă, doar de câteva zile, până la finalul săptămânii. De luni scăpăm de ninsori și ger, iar vremea se va încălzi chiar mai mult decât ar fi firesc pentru luna februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...